Zabava

Emotivno iznenađenje: Na 47. rođendan, tačno u ponoć, muž i kćerka Nikoline Pišek iznijeli tortu

Voditeljka Nikolina Pišek u društvu supruga, istoričara umjetnosti Vidoja Ristovića, proslavila je svoj 47. rođendan, a njen suprug priredio joj je emotivno iznenađenje.

Emotivno iznenađenje: Na 47. rođendan, tačno u ponoć, muž i kćerka Nikoline Pišek iznijeli tortu
FOTO: JELENA ŽIGIĆ/RAS SRBIJA

Zbog pandemije korona virusa oni su ovaj važan dan za njihovu porodicu proslavili u intimnoj atmosferi.

Bračni par trenutno boravi u Zagrebu, koji je njihova druga kuća, a suprug je zajedno sa kćerkom organizovao iznenađenje za poznatu voditeljku.

Naime, Una Sofija i Vidoje su tačno u ponoć iznijeli rođendansku tortu, a Nikolina je bila vrlo iznenađena kada je ugledala šta su njeni najbliži uspjeli da organizuju za nju. Ubrzo je krenulo i otvaranje poklona, a nakon dobrog sna, Pišekova je sa članovima porodice uživala u njenom danu, prenosi Telegraf.

Iako je atraktivna voditeljka proslavila 47. rođendan, sudeći po njenom izgledu mnogi bi rekli da ima znatno manje godina, pa tako redovno zadaje domaći zadatak kako treba da izgleda javna i medijska ličnost.

Podsjetimo, prethodna godina za Nikolinu Pišek bila je izuzetno stresna. Ona i njena mlađa kćerka Una Sofija doživele su trovanje ugljen-monoksidom kada je u njihovoj kući u Zagrebu pukla cijev od gasa koji obezbjeđuje grijanje čitave zgrade. Srećom, njih dvije su sada dobro.