Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

EPL VRAĆA NAJPOPULARNIJU POKER IGRU Teksas Hold’em ponovo dostupan na ajfonu

Digitalna Srpska
Autor:

Foto: Profimedia

Eplova igra Teksas Hold’em se pojavila prije više od 11 godina na ajfonu kao prva igra ikad prodana na Ap Prodavnici, a sada se vraća u osvježenoj verziji koja je kompatibilna s modernim ajfonima.

U Ap Prodavnici stranica za Teksas Hold’em navodi da je nadogradnja plasirana u svrhu proslave desetogodišnjice Ap Prodavnice. Čudno je to jer je desetogodišnjica Ap Prodavnice bila prošle godine.

Nova nadogradnja (apdejt) donosi nove karaktere, modernizovane vizuale i nadogradnju za 64-bitnu arhitekturu koju je Epl lansirao s iOS-om 11, zajedno s podrškom za mnogo veće ekrane koje Epl uređaji danas imaju u poređenju s onim iz 2008. godine.

Teksas Hold’em je igra s bogatom istorijom. Prvobitna verzija je bila jedna od prvih igara za ajped 2006. godine, a Epl je nastavio koristiti kako bi pokazao developerima kakve vrste igara se mogu napraviti korištenjem Eplovog SDK alata i kako ajfonov interfejs na dodir može biti korišten za nova iskustva igranja igara. Nakon toga više nije bilo nadogradnje za Teksas Hold’em, igru koja je naposljetku uklonjena s Ap Prodavnice 2011. godine, ali se sada vratila.

(Klix)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO