Digitalna Srpska

EPL VRAĆA NAJPOPULARNIJU POKER IGRU Teksas Hold'em ponovo dostupan na ajfonu

Eplova igra Teksas Hold’em se pojavila prije više od 11 godina na ajfonu kao prva igra ikad prodana na Ap Prodavnici, a sada se vraća u osvježenoj verziji koja je kompatibilna s modernim ajfonima.

EPL VRAĆA NAJPOPULARNIJU POKER IGRU Teksas Hold'em ponovo dostupan na ajfonu
Foto: Profimedia

U Ap Prodavnici stranica za Teksas Hold’em navodi da je nadogradnja plasirana u svrhu proslave desetogodišnjice Ap Prodavnice. Čudno je to jer je desetogodišnjica Ap Prodavnice bila prošle godine.

Nova nadogradnja (apdejt) donosi nove karaktere, modernizovane vizuale i nadogradnju za 64-bitnu arhitekturu koju je Epl lansirao s iOS-om 11, zajedno s podrškom za mnogo veće ekrane koje Epl uređaji danas imaju u poređenju s onim iz 2008. godine.

Teksas Hold’em je igra s bogatom istorijom. Prvobitna verzija je bila jedna od prvih igara za ajped 2006. godine, a Epl je nastavio koristiti kako bi pokazao developerima kakve vrste igara se mogu napraviti korištenjem Eplovog SDK alata i kako ajfonov interfejs na dodir može biti korišten za nova iskustva igranja igara. Nakon toga više nije bilo nadogradnje za Teksas Hold’em, igru koja je naposljetku uklonjena s Ap Prodavnice 2011. godine, ali se sada vratila.

(Klix)