Društvo

„EUROBLIC“ U NEDJELJU PROSLAVLJA 21. ROĐENDAN Prva čestitka stigla od ministra Rajčevića: Budite ponosni!

Najčitaniji dnevni list u Republici Srpskoj „EuroBlic“ u nedjelju 8. novembra proslavlja 21. rođendan, a prva čestitka stigla nam je od ministra za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo RS Srđana Rajčevića.

„EUROBLIC“ U NEDJELJU PROSLAVLJA 21. ROĐENDAN Prva čestitka stigla od ministra Rajčevića: Budite ponosni!
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Novinarima, urednicima i zaposlenima u „Euroblicu“ upućujem, u ime Ministarstva i u svoje ime, najiskrenije čestitke povodom 21. godine uspješnog postojanja i rada. Informišući tačno, blagovremeno i objektivno, uz poštovanje profesionalnog pristupa novinarskom pozivu, „EuroBlic“ je postao važan medij u Republici Srpskoj. Svojom kreativnošću i obuhvatnijim pogledom na događaje, ljude i pojave, kao i raznovrsnim sadržajem, uspjeli ste da zadobijete i zadržite povjerenje mnogobrojnih čitalaca već duže od dvije decenije, napisao je ministar Rajčević.

Kako kaže, siguran je da ćemo tako i nastaviti, odolijevajući svim izazovima koje novinarska profesija sa sobom nosi, uvijek poštujući pravilo „čuti i drugu stranu“, kao što je „EuroBlic“ i do sada činio.

-Budite ponosni na godine iza vas! Ponosni na povjerenje koje imate kod čitalaca, status koji imate u novinarskim krugovima i u društvu. Želim vam još mnogo uspješnih godina u životu i radu! Srećno! – piše u čestitki koju nam je uputio ministar Srđan Rajčević.

Prihvati notifikacije