Zabava

Evo GDJE ĆE SE VJENČATI Džajina mezimica i brat Ane Ivanović, detalji će ODUŠEVITI SVE

Dragana i Miloš sudbonosno „da“ izgovoriće na omiljenom svetom mjestu, nakon čega će prirediti glamurozno slavlje u jednom beogradskom hotelu.

Evo GDJE ĆE SE VJENČATI Džajina mezimica i brat Ane Ivanović, detalji će ODUŠEVITI SVE
FOTO: RAS SRBIJA

Legenda srpskog fudbala Dragan Džajić i teniserka Ana Ivanović ove godine se nimalo neće štediti jer imaju veliki razlog za sreću i veselje. Kako “Kurir” prenosi, kćerka počasnog direktora FK Crvena zvezda Dragana Džajić i teniserkin rođeni brat Miloš Ivanović zakazali su vjenčanje za 25. maj.

Budući supružnici sudbonosno “da” izgovoriće u Hramu Svetog Save na Vračaru, a potom će biti upriličeno svadbeno veselje u jednom beogradskom hotelu, gdje će biti održano građansko venčanje.

Dragana i Miloš jesenas su se vjerili, a nedavno su se odlučili za datum vjenčanja. Željeli su da se sveti čin obavi u njihovom omiljenom hramu koji redovno posjećuju. Oni nisu imali namjeru da žure s brakom, ali oboje smatraju da se dovoljno dobro poznaju i da je ova godina pun pogodak da započnu zajednički život, a kasnije i proširenje porodice. Vole se, poštuju i spremni su da učine veliki životni korak – otkriva izvor gore pomenutog lista.

Dodaje da su se porodice Džajić i Ivanović oduševile saznanjem o vjenčanju.

– Branka i Dragan su zaplakali od radosti. Raduju se Draganinoj sreći i tu su da je podrže u svemu. S druge strane, Miloševi roditelji takođe su presrećni, pogotovo jer poznaju Džajinu kćerku i veoma im se dopada. Ana i njen suprug Bastijan Švajnštajger će sa sinom doputovati u Beograd nekoliko dana pred svadbu, a poznato je da su teniserka i njen brat veoma bliski. Oni neće praviti veliko veselje, već će prisustvovati samo članovi najuže familije i najbolji prijatelji, ali svakako će se mladenci potruditi da sve izgleda glamurozno i na nivou, kao što su navikli – završava izvor.

Bila je to ljubav na prvi pogled!

– Oboje su već neko vrijeme bili sami, a on je prije toga raskinuo dugu vezu. Njih dvoje imaju dosta zajedničkih poznanika u Beogradu, tako da je bilo samo pitanje vremena kada će se upoznati. Čim se to dogodilo, rodile su se međusobne simpatije. Nakon što su popričali, Miloš je pozvao Draganu da izađu kako bi se malo bolje upoznali i tako je sve počelo – rekao je svojevremeno Milošev prijatelj.

Par nije bio dostupan za komentar, a zanimljivo je da će i starija kćerka Dragana Džajića, Sanja, na ljeto da se vjenča sa svojim vanbračnim suprugom Vladimirom Vranješom, sa kojim je dobila dijete. Za razliku od sestre Dragane, Džajina prva nasljednica prirediće veliku svadbu od 300 zvanica i napraviti žurku za pamćenje.