Sport

FILIPOVIĆ PONOSAN "Danas počinje nova era VK Partizan"

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović, novi član Upravnog odbora VK Partizan, izjavio je da danas klub počinje novu eru i povratak na pravi put.

FILIPOVIĆ PONOSAN "Danas počinje nova era VK Partizan"
FOTO: MARKO METLAS/EPA

Novo rukovodstvo Vaterpolo kluba Partizan izabrano je danas na vanrednoj sjednici skupštine kluba, koja je održana u svečanoj sali JSD Partizan.

– Danas je počela nova era VK Partizan, uvjeren sam sa ciljem povratka na pravi put. Znamo šta VK Partizan predstavlja ne samo u sprskom vaterpolu već u sistemu srpskog sporta. Svjesni smo zadataka koji su pred nama i pokušaćemo da u doglednoj budućnosti rezultatima uvjerimo ljude koji su nas izglasali, da su učinili pravu stvar – rekao je Filipović, a prenosi RTS.

-Smatram da Partizan zaslužuje svetlije dane, a siguran sam da su oni pred nama. Mogu da budem samo ponosan što se sve ovo odigralo ovako”, rekao je Filipović novinarima poslije skupštine održane u JSD Partizan u Humskoj.

Bivši igrač Partizana rekao je da će se vaterpolisti prvog tima vratiti na Banjicu, jer je “Banjica oduvjek bila i ostaće hram i kuća VK Partizan, kao i da se za promene čekao pravi trenutak”.

– Možda smo zakasnili nekoliko mjeseci, da ne kažem godina, ali za promjene nikad nije kasno. Srećan sam što je do tog trenutka došlo. Najteže će biti ljudima koji će se uhvatiti u borbu sa svim nadošlim problemima. Mislim da kao ekipa možemo da djelujemo i u budućnosti. Gledamo samo naprijed i ne osvrćemo se, tako su nas i u sportu učili, zaključio je Filipović.