Sport

FK BORAC Banjalučanima stiže ZVUČNO POJAČANJE, odustali od dovođenja napadača

Borac će u toku današnjeg dana ili najkasnije sutra da dobije zvučno pojačanje, ali čelnici kluba ne žele da otkriju o kome se radi.

FK BORAC Banjalučanima stiže ZVUČNO POJAČANJE, odustali od dovođenja napadača
FOTO: FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Predsjednik Vico Zeljković je potvrdio da će biti još pojačanja, međutim, nije saopštio ime novog člana crveno-plavih.

Završili smo posao oko dolaska dobro poznatog imena, ali da ne malerišem sačekajmo da nam se novi igrač priključi i onda ćemo oktriti ko je u pitanju. Širom Evrope je nevrijeme najavljeno je otkazvanje ili pomjeranje nekih letova što može da utiče na to kada će nam se novi igrač priključiti – rekao je Zeljković.

Kako saznajemo tim menadžer Branislav Krunić i rukovodstvo kluba su odustali od dovođenja napadača i imaju povjerenje u Srđana Vujakliju koji je na pripremama u Turskoj postigao pogodak protivruskog Orenburga (2:2).

Foto: Aleksandar Golić/RAS Srbija
Foto: Aleksandar Golić/RAS Srbija

U klubu iz Platonove smatraju da će iskusni napadač imati bolji učinak u nastavku prvenstva s obzirom da je duže vremena sa ekipom.

Brazilski napadač Vinisius Arauho koji se pominjao kao pojačanje završio je u Japanu, a Zeljković je otkrio i razlog zbog kog ga Borac nije doveo u svoje redove.

– Tražili smko od Arauha da proe detaljne lekarske preglede, jer ne želimo da pogriješimo i da angažujemo nekog ko ima problema sa povredom, a za njega smo čuli da ima. On nije htio da čeka na potpis poslije pregleda i otpala je mogućnost da ga aangažujemo – istakao je Zeljković.

Postoji mogunost da u redove banjalučkog tima dođe nekadašnji igrač Crvene zvezde i Vojvodine Daniel Avramovski, koji je trenutno član skopskog Vardara.

Prihvati notifikacije