Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Folksvagen razmišlja o PRODAJI Lamborginija

Biznis
Autor:

Foto: Tanjug/AP

Prema nezvaničnim i nepotvrđenim navodima koji dolaze iz Folksvagen Grupa, navodno razmišljaju o tome šta će raditi sa italijanskom markom supersportskih automobila.

Budemo li precizniji, dolazi sve više informacija o tome kako su u narednom periodu priprema ozbiljna rekonstrukcija cijele grupacije, a koja bi trebalo neke marke da okrene u novom smjeru. Jedna od njih govori i kako bi Škoda trebalo da počne da proizvodi jeftinije automobile, jer su trenutno vrlo blizu (negdje bi rekli i bolji) od Folksvagenovih modela.

Veća pažnja trebalo bi da se posveti i španskom Seatu za kojeg se predviđa velika ekspanzija, a što je već donekle započelo SUV ofanzivom.

Mnoga su premišljanja treba li u sastavu njemačkog diva da ostane i poznati italijanski brend supersportskih automobila, a koji je zahvaljujući specifičnosti vozila koja proizvode, dugo bio na ivici opstanka. Sada ipak jako dobro ide prodaja SUV modela Urus, uvodi se dorađeni Aventador te je tržište u očekivanju novog hibridnog supersportskog automobila koji bi trebali da pomognu nastavku podizanja profita kompanije.

(Bankar.me)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO