Zabava

(FOTO) "Bilo je sramota šta će selo da kaže" Jovana Jeremić ispričala da se znalo da Toni vara Draganu Mirković unazad 10 godina

Voditeljka Jovana Jeremić, još jednom je, bez dlake na jeziku prokomentarisala razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića i istakla da se nije uopšte iznenadila jer je, kako tvrdi, znala da pjevačicu biznismen vara već unazad deset godina.

Jovana Jeremić o Dragani Mirković
FOTO: OLIVER BUNIĆ, INSTAGRAM / RINGIER

Naime, Jovana je iznijela tvrdnje da je Toni Bijelić varao Draganu Mirković deset godina i da je, kako kaže, u svakom gradu imao ljubavnicu.

Pročitajte još

– Šta je Dragana radila u tim situacijama? Pa gdje je ona bila, pa zašto ga nije ostavila odmah? Kakvo je to ostajanje? Kakvo je to ostajanje u braku gdje te neko ne poštuje? Šta je vama tu nejasno? Šta je vas tu frapiralo? Svi smo mi znali, ajde da pričamo iskreno. Mi smo kao novinari znali da nju Toni vara posljednjih 10 godina. Mi smo svi znali, znali smo čak i sa kojima je vara. Znali smo u koja mu je kombinacija u Beogradu, koja u Beču, koja vamo koja tamo… Dragani je bila sramota ta šta će selo da kaže, jer ona ima taj mentalitet… Luče iz Kasidola. To je taj seoski mentalitet, šta će selo da kaže, da sam se ja oslobodila kad sam otišla, kamo sreće da sam ranije otišla. To je u njenom slučaju bilo, a žene koje se ne razvode zbog materijalnog su za mene mučenice. A ove koje traže, a nemaju ništa su sponzoruše – rekla je Jovana Jeremić.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
FOTO: : MILORAD MILANKOVIĆ, INSTAGRAM / RINGIER

Podsjetimo, Dragana Mirković prošlog mjeseca je priznala da se razvodi od supruga Tonija Bijelića, posle 24 godine braka, a navela je da već tri godine ne žive zajedno, prenosi Informer.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu