Zabava

(FOTO) Čaroban pogled na more: Emir Kusturica nekadašnju željezničku stanicu u Herceg Novom PRETVORIO U HOTEL i dva restorana

Mnoge javne ličnosti su kupile nekretnine na moru gdje provode ljetnje dane, a jedan od njih je i Emir Kusturica.

emir kusturica
FOTO: MILAN ILIĆ, YOUTUBE / RINGIER

Naime, najpoznatiji srpski reditelj Emir Kusturica porodičan dom koji ima u Herceg Novom u potpunosti je adaptirao u restorane i manji hotel.

Nekadašnju željezničku stanicu reditelj je pretvorio u mali hotel, 10 metara od mora, sa terasom sa koje se vidi velika luka u Herceg Novom.

Izvor blizak portalu tvrdi da za razliku od prethodnih godina, Kusturica više ne dolazi tako često u Bokokotorski zaliv, a sve obaveze oko restorana dodijelio je prijatelju koji mu i vodi posao u Crnoj Gori, piše Grand.

– Emir je ranije češće dolazio ili smo ga bar češće viđali. Sad ga dugo nismo vidjeli, vjerovatno dođe na kratko, obiđe sve i vrati se za Beograd- kaže izvor i nastavlja:

– Nedavno je pored starog restorana otvorio još jedan. Lijepo je, sve je novo, ali najbitnije je da ima ljudi. Neki dolaze jer je na samom ‘Skveru“, pruža se lijep pogled od restorana ka moru, a neki da bi ga sreli– kaže izvor.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu