Magazin

(FOTO) "ČIM POJEDETE NAPUSTITE LOKAL" Gosti jednog restorana svojim postupkom izludili su vlasnika

Na Zlatiboru u jednom restoranu došlo je do nesvakidašnje scene. Kreatori čitave priče jesu muž i žena koji su u restoranu naručili dvije čorbe, a onda je uslijedila šok scena.

ručak, konobar, restoran
FOTO: PIXABAY/PEXELS

Na Fejsbuk grupi “Zlatibor smještaj oglasna tabla” podijeljena je priča koja je šokirala radnike restorana, ali i goste istog.

FOTO: TURISTIČKA ORGANIZACIJA ZLATIBOR/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: TURISTIČKA ORGANIZACIJA ZLATIBOR/YOUTUBE/SCREENSHOT

– Danas je u restoran na Zlatiboru ušao bračni par srednjih godina. Na pitanje konobara “Šta želite za ručak?” odgovorili su “Dajte nam dvije čorbe, a poslije ćemo vidjeti”. Konobar donosi dvije čorbe… Žena vadi ogromnu plastičnu činiju, vade iz nje proju i kreću da umaču u čorbu! Vlasnik restorana im se obraća “Gospodo, grijeh je prekidati ljude usred jela, tako da čim pojedete molim vas napustite lokal i više nam nemojte dolaziti – navodi se u objavi na Fejzbuku.

Pročitajte još

Niz komentara ispod objave

– Cijene su im vau…vjerovatno čorba valja, a ostalo loše i ona varijanta ‘rani stoku ‘šta ona zna’ – jedan je od komentara, na šta je autor objave odgovorio:

Objava na Fejzbuku, Zlatibor
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

– Pa? Znači dajte mi ćevape pošto su jeftini i dobri, a hljeb i salatu nosim od kuće pošto su domaći, samo mi nasjeckajte – odgovorio je autor.

– A čim se apartmani izdaju za 20 evra, jasno je ko su gosti – naveo je drugi korisnik.

Pojedini korisnici tražili su ime restorana, jedan od njih je upitao: “Što je bitno koji je restoran?”, a ubrzo je uslijedio odgovor:

– Bitno je jako, jer kada uđete u bilo koji restoran na Zlatiboru, konobari vas pitaju “hoćete li da jedete”, a ako nećete onda ste u problemu, to nigdje nema, nego na Zlatiboru…i da ne nabrajam još – navela je jedna korisnica, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu