Zabava

(FOTO) "Danas ne radim sama, okružena sam stručnim ljudima" Ovo je najstarija kćerka Gorana Bregovića, na ovom poslu je doživjela traumu

Muzičar Goran Bregović sa suprugom, manekenkom Dženanom dobio je tri kćerke Emu, Lulu i Unu, a ni jedna nije krenula put svojih roditlja.

Goran Bregović
FOTO: RAJKO RISTIĆ / RINGIER

Ipak, umjetnost im je u genima. Naime, najstarija Ema rođena je u Parizu 1994. godine, a jednom prilikom istakla je koliko voli rodni grad podjednako kao Beograd.

– Za mene je život na dvije adrese neophodna stimulacija. Kada ostanem predugo na jednom mjestu, mozak mi se usporava i teže nalazim inspiraciju. Osjećam veliku slobodu u tome što nigdje ne puštam korijen, kao slobodni atom – rekla je Ema u jednom intervjuu za Hello!

Ona je završila muzičku i baletsku školu, svira klavir, ali nije ni pomišljala da krene tim putem, prenosi Blic.

Roditelji su me uvijek podržavali u mojim odlukama, mada mislim da ništa od onoga što sam željela za njih nije bilo iznenađujuće – iskrena je.

Pročitajte još

Iako je okrenuta savremenoj umjetnosti, želja joj je da sačuva od zaborava i neke stare vještine. Stičući nova znanja i iskustva Ema je posjećivala radionice mašinbravara i odlično se snalazi sa alatom potrebnim za tu struku.

Bregovićeva je jednom doživjela veoma neprijatnu situaciju i umalo je ostala bez ruke.

– Dok sam studirala na Školi lijepih umjetnosti doživjela sam vrlo dramatičnu nezgodu kada mi je strug povukao rukav. Malo je falilo da izgubim ruku. Danas ne radim sama, okružena sam stručnim ljudima. Puno toga imam još da naučim, a na strug za sada gledam izdaleka – priznala je svojevremeno Ema Bregović.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu