Magazin

(FOTO) Demi Mur je SABLAZNILA JAVNOST IZOBLIČENIM LICEM, ali kad se pojavila u Kanu svi su bili iznenađeni

Pojavljivanje Demi Mur 2021. godine na Pariskoj nedjelji mode u okviru promocije Fendijeve proljetne kolekcije ostavilo je prisutne, fotografe, ali i svjetsku javnost bez teksta.

Demi Mur
FOTO: GUILLAUME HORCAJUELO/EPA

Vidna (zlo)upotreba filera, čiji efekat nije podmladilo niti “osvježio” filmsku zvijezdu, bili su znak za uzbunu i da je Demi krenula estetskom stranputicom. Međutim, slavna ljepotica je narativ o godinama, podmlađivanju i estetskim korekcijama za manje od dvije godine potpuno promijenila..

Demi Mur na Kanskom festivalu
FOTO: GUILLAUME HORCAJUELO/EPA
Demi Mur
FOTO: GUILLAUME HORCAJUELO/EPA
Demi Mur na Kanskom festivalu
FOTO: SEBASTIEN NOGIER/EPA

Demi Mur na 77. Kanskom festivalu nagrađena je stojećim ovacijama koje su trajale fascinatnih 13 minuta. Film “The Substance” po riječima kritike vraća Mur na filmski radar i ne bi trebalo da bude iznenađenje ako glumica bude uzeta u obzir na predstojećim filmskim dodjelama nagrada.

Pored fantastičnih reakcija za pojavljivanje u Kanu sa novim filmom, Demi Mur nikada nije bolje izgledala.

Po riječima plastičnih hirurga za magazin “In Style” Demi je od “noćne more napravila raj od svog lica”.

– Ovo je rad nekoga ko dobro zna svoj posao. Neko ko se ozbiljno pozabavio užasnom greškom sa filerima. Između ostalog, Demi izgleda vrlo u skladu sa svojim godinama. Žena blista. Da nismo vidjeli Fendijevu reviju, pomislili bismo da je Demi pobornik prirodnog starenja i da joj je Majka priroda naklonjena – rekli su stručnjaci.

Na osnovu fotografija jasno je da Demi Mur zaista nikad nije bolje izgledala, prenosi Žena Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu