Zabava

(FOTO) Đina Džinović (20) ponovo UVEĆALA USNE: Kćerka  pjevača posjetila kliniku za uljepšavanje, pa se javno pohvalila rezultatima

Kćerka Meline i Harisa Džinovića, Đina Džinović (20), aktivna je na društvenim mrežama, često podijeli provokativnu fotografiju, ali i obavještava pratioce o svakodnevnim aktivnostima.

Đina Džinović
FOTO: DJINADZINOVIC/INSTAGRAM/SCREESNHOT

Đina Džinović je sada posjetila kliniku za uljepšavanje kako bi povećala usne, a krajnji rezultat je podijelila javno.

Đina se prvo snimila kada je napuštala kliniku, a onda je usne uslikala dok se vozila i pokazala ih u krupnom planu, piše Blic.

Đina Džinović uvećala usne
FOTO:
Đina Džinović uvećala usne
FOTO:

U prošlosti imala problem sa gojaznošću

Nekad je imala problem sa gojaznošću, pa se pridržavala strogih dijeta i redovnih treninga, ali ono što nije uspjela da riješi su hip dips, odnosno udubljenja na kukovima.

Ona je odlučila da taj problem pošto sankcioniše te se podvrgla estetskoj korekciji hijaluronom, prenijeli su svojevremeno mediji.

Pročitajte još

U jednoj poznatoj klinici u Beogradu navodno je ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Inače, takođe se spekuliše se da je Đina korigovala i nos jer su slike od prije i slike od sad poprilično drugačije. Mnogi komentarišu da je ugradila i silikone, ali mlada influenserka to još uvijek nije potvrdila.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu