Hronika

(FOTO) "Iz čista mira su nas napali" Djevojku i njenog supruga u klubu pretuklo obezbjeđenje, a na licu se vide JEZIVE POVREDE

S. D. (39) koja živi u Beogradu i njenog supruga, kako tvrdi, brutalno je pretuklo obezbjeđenje jedne beogradske kafane, njoj su u Urgentnom centru, ali i u jednoj privatnoj klinici konstatovane brojne povrede.

pretučena djevojka
FOTO: SCREENSHOT

Ona je u ispovijesti za Blic juče ispričala da je u provod izašla sa drugaricom. Pred kraj žurke, kako je ispričala, došao je njen muž, inače MMA borac, kojeg je ona zamolila da je otprati do toaleta. U tom trenutku, kada su bili kod izlaza, nju je s leđa udarilo obezbjeđenje.

pretučena djevojka
FOTO: SCREENSHOT

Ubrzo je uslijedila reakcija njenog supruga, nakon čega su ih radnici obezbjeđenja, kako je ispričala, “ugurali u čekaonicu” gdje su ih udarali po glavi, rukama i nogama.

Ona je potom otišla u Univerzitetski klinički centar na Kliniku za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju gdje je pregledana od strane ortopeda i neurohirurga.

Njoj je, 25. maja oko 7 sati, konstatovan prelom nosa kao i posjekotine na lijevom i desnom oku.

Ipak, uslijed pogoršanja zdravstvenog stanja, kako je rekla, 26. maja je otišla u privatnu kliniku kako bi obavila preglede.

U nalazu navode se povrede poput otvorene rane kapka i regije oko oka, površinske povrede nosa, ramena i nadlaktice, višestruke povrede podlaktice, površinske povrede drugih dijelova glave i vlasišta.

Istog dana, 26. maja, S. D. je otišla u Policijsku stanicu Novi Beograd u pratnji advokata gdje je priložila punomoćje i dopunila svoj iskaz, ali i donijela povrednu listu.

O napadu obaviješten tužilac

O napadu je obaviješten dežurni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu koji je dao nalog policiji da skine snimke sa kamera, ispita svjedoke kao i zaposlene u objektu.

Pročitajte još

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je bila na licu mjesta, međutim, kafana u kojoj se dogodio napad je zatvorena, a za sada nije poznat identitet napadača.

“Napali su nas iz čista mira”

S. D. je tvrdila da su nju i njenog supruga radnici obezbjeđenja napali iz čista mira.

– Iz čista mira su nas napali. Zvali smo policiju tri puta, a kada su oni došli, obezbjeđenje se zaključalo u jednu prostoriju i nisu htjeli da otvore policajcima, a mi smo dok se to odvijalo čekali da dođe Hitna pomoć – tvrdila je ona.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu