Kultura

(FOTO) "JE LI MU IKO REKAO DA IZGLEDA KAO KRETEN" Bredli Kuper postao predmet ismijavanja zbog svog novog imidža

Slavni glumac Bredli Kuper snimljen je u Njujorku za vrijeme šetnje s kćerkom, a njegov novi imidž privukao je pažnju fanova.

(FOTO) "JE LI MU IKO REKAO DA IZGLEDA KAO KRETEN" Bredli Kuper postao predmet ismijavanja zbog svog novog imidža
FOTO: ALLISON DINNER/EPA

Naime, glumac na fotkama nema pažljivo stilizovanu frizuru na koju su navikle obožavateljice širom svijeta, a drugačije je uredio i bradu, zbog čega ga mnogi ismijavaju na društvenoj mreži X.

Bredljeva frizura izgleda zapušteno, a na fotkama se čini kao da mu jedan dio brade nedostaje pa je tako njegov novi imidž mnogima bio razlog za ismijavanje.

“Imamo pitanja”, “Neobična brada”, “Koji vrag?”, “Je li mu iko rekao da izgleda kao kreten?”, bili su samo neki od komentara na X-u na Kuperovu neobičnu bradu.

Inače, glumac je prije nekoliko mjeseci potvrdio da je u vezi s manekenkom Gigi Hadid, kada su snimljeni u šetnji Londonom držeći se za ruke, prenosi Klix.

Glasine o njihovoj vezi pojavile su se u oktobru prošle godine nakon što su nekoliko puta viđeni skupa. Par je dugo pokušao kriti svoju vezu te su se u jednom periodu u tajnosti nalazili u kući na Rode Islandu, koja je u vlasništvu njihove prijateljice, pjevačice Tejlor Svift.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu