Zabava

(FOTO) Kataklizma na mrežama: Jovana Jeremić objavila sliku iz kade, gola se kupa u pjeni i PROSIPA VINO PO SEBI

Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, važi za jednu od najintrigantnijih ličnosti na javnoj sceni. Javnost komentariše sve u vezi sa njom, a sada je riješila da počasti svoje pratioce provokativnim izdanjem.

Jovana Jeremić promijenila frizuru
FOTO: JEREMICJOVANA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, Jovana Jeremić je na svom profilu na Instagramu objavila sliku iz kade, koja je izazvala pravu kataklizmu ne mrežama.

Jovana se uslikala dok se kupala u kadi punoj pjene, dok je jednu nogu izbacila, a vino iz čaše prosipala po golim nogama, te je uslijedila prava kataklizma na mrežama.“Jovana gori”, “Gledam i ne vjerujem”, “Svaka čast na hrabrosti”, “Bomba”, “Prava lavica” – bili su samo neki od komentara, prenosi Blic.

Pročitajte još

Podsjetimo, voditeljka Jovana Jeremić kupila je nedavno sama sebi roleks sat, javno ga pokazala i tom prilikom izjavila sledeće:

Sada mogu da biram sa kim ću da budem i neću da pristajem na manje, tako da ove moralistkinje koje mene komentarišu kao šta roleks…pa naravno da mora da mi kupi, jer sam ja sama sebi već kupila – pričala je Jovana i javno se pohvalila novim roleksom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije