Zabava

(FOTO) KATARINA GRUJIĆ DANAS SLAVI Marko Gobeljić podijelio srećne vijesti i obratio se svojoj supruzi

Pjevačica Katarina Grujić danas proslavlja svoj 32. rođendan, a posebnu čestitku uputio joj je njen suprug fudbaler Marko Gobeljić.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ / RINGIER

Srećan rođendan ljubavi– napisao je Gobeljić uz seriju njihovih fotografija koje je podelio na Instagramu, a neke od njih su i sa njihovog vjenčanja.

Iako je nedavno dobila ćerkicu, pevačica uspjeva da postigne sve što je postavila kao svoje ciljeve, a kako sama ističe, oduvijek je maštala o tome da istovremeno bude domaćica, majka i pjevačica.

Pročitajte još

Ja sam od prvog trenutka znala da ću da budem u isto vrijeme pjevačica, domaćica, majka i žena naravno. Uvijek sam smatrala da mogu da radim tri stvari u isto vrijeme, možda i više. Ne vidim sebe da bih mogla da prestanem da se bavim ovim poslom, ako mi zdravlje ne bude dozvolilo, to je već druga priča i naravno da bih onda bila primorana da prestanem, ali ovako ne. Mislim da mogu da hendlujem na svim poljima, to sam uspela i mislim da ću biti još bolja – istakla je Grujićeva u razgovoru za Grandonline.

O proširenju porodice

– Često se šalim, pa kažem da ću Marku roditi minimum troje djece, a da će Katja dobiti i brata i sestru. Naravno, ne bih se bunila ni da imamo petoro dece – kaže Kaća kroz smijeh, pa objašnjava da je u vaspitanju jedinice stroža od supruga.

– Marko je dobar, a ja loš policajac. Ne bi to možda bilo tako da smo zajedno, ali pošto on, zbog fudbala, od prošle godine živi u Atini i Katju viđa jednom mjesečno, ne preostaje mu ništa drugo nego da joj, kada se vide, dozvoli da mu se popne na glavu. Kod mene ipak neki red mora da se zna, a i ona je naučila da kada mama kaže”ne”, da je to “ne”! Pogleda me tužnim okicama, pokuša da izmanipuliše, ali kada vidi da sam odlučna u svom stavu, primiri se. Teško mi je, jer uprkos pomoći roditelja, sestre i dadilje koja katkad uskoči, najveći dio vremena provodimo nas dvije same. I moju sestru Bojanu i mene vaspitavali su strogo i mislim da smo izrasle u dobre ljude – kaže Kaća za Informer, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu