Zabava

(FOTO) LUKSUZNA VILA U PUNOM SJAJU Počela praznična euforija u domu Zdravka Čolića, kćerke otkrile kako sve izgleda

Uskoro nam stižu praznici, a euforija nije zaobišla ni naše poznate ličnosti.

Zdravko Čolić
FOTO: ZORAN LONAČEVIĆ / RINGIER

Novogodišnje jelke već su zasijale u njihovim domovima, a izuzetak nije ni dom Zdravka Čolića.

Iako Čola vrlo drži do svoje privatnosti, njegove kćerke Una i Lara pohvalile su se okićenim novogodišnjim drvetom u jednoj od najskupljih vila u Beogradu.Na svojim Instagram profilima objavile su fotografiju jelke.

Da podsjetimo, muzička zvijezda Zdravko Čolić sa svojom porodicom, suprugom Aleksandrom i kćerkama Unom i Larom, uživa u luksuznoj vili na Košutnjaku.

Jelka u domu Zdravka Čolića
FOTO: UNA ČOLIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Pročitajte još

Čolići su tu napravili svoju oazu mira, a unutrašnjost izgleda prelijepo.Kuća je okružena zelenilom, a ima ogromno dvorište. Tu su dvije kapije i visoke mjere bezbjednosti, kao i bazen. Komšije i te kako cijene Čolu, a jedna od njih priznala je da je prvi susret sa Zdravkom imala na dječjem igralištu.

– Prvi put kada sam ga vidjela, nisam mogla da vjerujem. Njegova djeca i moja deca su se igrala na igralištu. Meni se obrati neki čovek, kad ono – Čola. Ja stala, gledam i ne vjerujem. On se lijepo nasmijao i od tada se uvek lepo javi kada se sretnemo na igralištu. Čovjek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega – otkrila je bila komšinica Sanja za Blic.

Zdravkova vila u Beogradu je jedna od najskupljih na estradi, a nema sumnje da sa porodicom u njoj i te kako uživa.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu