Društvo

(FOTO) "Mogla je reći djetetu da pokupi" Gospođa razmazala IZMET OD PSA po glavi djevojčice (13), komentari na društvenoj mreži gore od bijesa

U Fejsbuk grupi "Novosađanke" jedna korisnica podijelila je nesvakidašnju situaciju koja se juče dogodila u tom gradu.

KUĆNI LJUBIMAC VRŠI NUŽDU
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Kako je objasnila, dok je trinaestogodišnja djevojčica šetala psa, žena joj je pseći izmet, koji ova nije pokupila, razmazala po glavi!

FOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT
FOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT

Gospođi koja je upravo 13-ogodišnjem djetetu razmazala pseće go*vno po glavi imam da poručim da ću da je nahranim istima samo da je vidim. Mogli ste lijepo da je vratite i kažete da pokupi. Čak i da viknete na nju. A neće vas ni ta vaša kobasica od psa spasiti. E sad da li će ovo biti objavljeno ili ne, ovo je samo da ‘gospođa’ vidi da će da dobije užinu negdje usput – napisala je ona.

Ispod objave su uslijedili komentari korisnika koji su ostali zatečeni ovakvim postupkom gospođe, s obzirom da je u pitanju bilo dijete.

– Ovaj slučaj je mogao drugačije da se riješi. Mogla je reći djetetu da pokupi, ako nije htjelo onda podviknuti i natjerati da pokupi. Ježim se od svih onih koji ne pokupe nered za svojim ljubimcem, ali sam se od ovog postupka sva naježila i zgrozila. Zamislite samo da je ovo vaše dijete”, “Ajde da vidim ‘gospođu’ da to uradi odraslom čovjeku, nego našla da se iživljava nad djetetom, baš je jaka, svaka joj čast – glasili su neki od komentara.

Ipak, bilo je i onih koji su ovakav postupka podržali i naglasili da se vjerovatno radi o nekom nevaspitanom djetetu.

– Ovdje se samo vidi nevaspitanje djeteta i umišljenost da može da se radi kako hoće… Nema razlike da li nekom ima 13 ili 50, go*no se skuplja i tačka. Zar ga majka nije trebala opominjati, moliti i skretati mu pažnju? Treba neko usput da mi vaspitava djecu? Strašno… – navodi se u komentaru ispod objave.

Pročitajte još

Kazne za ostavljanje izmeta

Ostavljanje izmeta iza kućnih ljubimaca, međutim, nije samo bahato, neodgovorno i štetno, već i podleže kazni nešto više od 160 KM, prema članu 36. Odluke o držanju domaćih životinja i kućnih ljubimaca na teritoriji grada Beograda.

– Kazna za ovaj prekršaj je nešto više od 160 KM i izriče se prekršajnim nalogom, ali problem nastaje jer se kazna piše samo ukoliko se počinilac prekršaja zatekne na licu mjesta. Zbog toga kazne za ovu vrstu prekršaja nisu tako česte, a one koje su napisane uglavnom se odnose na opštinu Stari grad, odnosno centar grada – naveli su prije određenog vremena iz Sekretarijata za poslove komunalne milicije, prenosi Mondo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu