Zabava

(FOTO) "MOJA JEDINA DJEVOJKA" Toni Bijelić nakon razvoda od Dragane Mirković novom objavom i zapalio mreže

Prošlo je skoro dva meseca otkako je Dragana Mirković saopštila da je njenom braku došao kraj.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
FOTO: : MILORAD MILANKOVIĆ, INSTAGRAM / RINGIER

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koji je trajao 24 godine, do posljednjeg dana važio je za jedan od najskladnijih. Za većinu Draganinih fanova vijest o razvodu bila je šokantna.

Naime, Toni Bijelić se često u posljednje vreme oglašava na svom storiju na Instagramu, a najnovijom objavom fanovi misle da provocira samo tako.

Toni je objavio sliku na kojoj pozira sa kućnim ljubimcem, koji je ženskog pola i prijateljem, piše Blic.

Toni Bijelić
FOTO: TONIBIJELIC / INSTAGRAM/SCREENSHOT

Moj najbolji drug i jedina djevojka – napisao je Toni i stavio emotikone srca, dok je u pozadini išla pjesma njegovog dobrog prijatelja Jašara Ahmedovskog sa kojim je nedavno objavio sliku: “Ja imam srce za cijeli svijet“

“Njihova podrška mi znači sve na svijetu”

Nakon teškog perioda, Dragana Mirković je i te kako posvećena svojoj karijeri, a nedavno je održala koncertu zagrebačkoj Areni.

Pročitajte još

Nju su iz publike podržavali sin i kćerka, a pjevačica je i progovorila o svojim nasljednicima, koji su joj velika snaga. Dragana je ovim povodom otkrila i da se tokom teškog perioda uvijek trudila da djeluje srećno u javnosti.

– Marko i Manuela su bili na mom koncertu, Manuela je ranije otišla za Beč jer ima obaveza. Marko je sa mnom, čeka me. Bili su sa mnom i na koncertu u Italiji, pa su me odveli u Veneciju. Njihova podrška mi znači sve na svijetu, uvijek kažem da su Marko i Manuela pa moji fanovi moja najveća snaga. Sa njima mogu sve, kada mi je bilo najteže, a više nije, stvarno mi je bilo jako jako teško kada sam na svim koncertima i u svim emisijama bila nasmijana i srećna – rekla je Dragana.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu