Zabava

(FOTO) Moraće da plati produkciji 50.000 evra: Diskvalifikovan takmičar "Elite", ovo je razlog

Iz "Zadruge 7 Elita" je diskvalifikovan Danijel Dujković Munjez koji će produkciji Pinka morati da plati kaznu od 50.000 evra.

Zadruga
FOTO: ZADRUGA / YOUTUBE/SCREEBHOT

Naime, Veliki šef je donio odluku da je Danijel Dujković Munjez hitno diskvalifikovan iz “Elite”. On zvanično više nije dio rijaliti programa zbog kršenja pravila koja važe u Beloj kući.

Poznato je da zadrugari potpisuju ugovor pred ulazak u rijaliti i svako ko je diskvalifikovan duguje televiziji Pink 50.000 evra.

Danijel Dujković Munjez
FOTO: PINK/SCREENSHOT

Munjez je fizički nasrnuo na Uroša Stanića i to ga je to koštalo učešća u ovom TV formatu.

Sudeći prema komentarima koji kruže na društvenim mrežama, Munjez je napao Uroša zbog njegovog sukoba sa Nenadom Aleksićem Ša.

Podsjećamo, između Uroša i Ša već duže vrijeme vlada netrpeljivost, a juče je situacija izmakla kontroli kada je Uroš ispolivao reperu krevet. Njih dvojica su nastavili da se vrijeđaju nakon tog incidenta.

– Ajde samo još jednom to uradi – rekao je Munjez i napao Uroša.

– Munjo nemoj – vikali su zadrugari.

Uroš je počeo da vrišti i nije mogao da se smiri. Obezbjeđenje je hitno uletjelo u Belu kuću i izbacilo je Munjeza napolje.

Podsjetimo, svi učesnici dobro su upućeni u sva pravila ponašanja kojih se moraju pridržavati tokom boravka u Beloj kući.

Takođe, upozoreni su da će za kršenje pravila snositi posljedice, te biti kažnjeni uglavnom oduzimanjem dijela honorara. Svi učesnici potpisali su ugovore kojim su iskazali saglasnost sa pravilima “Elite”, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu