Zabava

(FOTO) Na sajtu škole još uvijek stoje rezultati: Aleksandra Prijović u osnovnoj školi išla na takmičenje iz hrvatskog jezika

Aleksandra Prijović održala je pet koncerata u Osijeku.

Aleksandra Prijović u Osijeku
FOTO: RINGIER

Pjevačica je bila posebno emotivna jer je napravila spektakl u svom rodnom kraju, a na jednom od koncerata rekla je da je veče prije spavala u rodnoj kući u Belom Manastiru.

Aleksandra Prijović završila je osnovnu školu Dr. Franjo Tuđman u Belom Manastiru, a 2010. godine je učestvovala na takmičenju iz Hrvatskog jezika.

Na sajtu škole još uvijek stoje rezultati takmičenja na kojem je tada 14-godišnja Prijovićka osvojila 50 bodova i zauzela 5. mjesto. U takmičenju je tada učestvovalo 18 učenika škole iz sedmih i osmih razreda.

Aleksandra je tokom osnovne škole bila odlična učenica.

Pročitajte još

Iako je sada obožavana u Slavoniji i Baranji, Aleksandri nije bilo lako tokom školovanja.

– Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva djece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali. Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pjevaljkom. Govorili su: ‘Nije ništa bolja od majke pevaljke.’ Šalili su se na moj račun kako su stigli.”

– U školi su, poslije svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smijali su se na sav glas, sve sam čula i vidjela. Vjerujte da mi se u tim trenucima srce kidalo – rekla je Prijović jednom prilikom, prenosi Index.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije