Zabava

(FOTO) NATAŠA BEKVALAC SE BAŠKARI PORED BAZENA Samo peškir obmotala oko sebe, pokazala kako uživa

Pjevačica Nataša Bekvalac slobodno vrijeme provodi sa svojom porodicom na imanju u Čeneju gdje ima luks vilu sa ogromnim dvorištem i bazenom.

Nataša Bekvalac
FOTO: ILIJA BOŽINOVIĆ / RINGIER

Ona je sada sa svojim pratiocima na Instagramu pokazala kako uživaju.

Nataša se prvo uslikala dok je šetala u peškiru, a potom je fotografisala svoju majku u kupaćem kostimu.

Natašina mama je sa unucima bila kraj bazena, dok je bila u jednodijelnom kupaćem i sa šeširom na glavi, a mnogi su pohvalili njen izgled.

Nataša Bekvalac uživa kraj bazena
FOTO: NATASA BEKVALAC/INSTAGRAM

Inače, nedavno su komšije Nataše Bekvalac progovorile o njenom životu van kamera.

– Nata je carica, viđamo je ali uglavnom iz stana izađe u auto, spakuje klinke i ne zadržava se puno na ulici. Ona je toliko opuštena, da ne znate ko je nikada ne biste pomislili da je javna ličnost. Ona u pidžami izađe da baci smeće do kontejnera, bez šminke i u japankama. Znate kako se ona često šali, da izgleda kao skitnica privatno, e to nije slagala, kroz osmijeh kaže komšija i dodaje:

Majka Nataše Bekvalac
FOTO: NATAŠA BEKVALAC/INSTAGRAM/SCREENHSOT

Ne slušam to što pjeva i ne mogu da ocijenim, ali mogu da procijenim kada je neko dobar čovjek, a ona to jeste. Ljubazno se javi, sada kada su vrućine ona sipa vodu tim psima lutalicama. I sama je udomila neke, kažem vam, potpuno jedna žena na mestu.

– Viđamo je uglavnom sa mlađom kćerkicom, kojoj svrati da kupi tako neke dječije zanimacije. Inače, ona se očigledno hrani zdravo jer joj je korpa uglavnom puna povrća i namirnica niske nutritivne vrijednosti. Uvijek je bez šminke, sa punđom na glavi i nasmijana. Prihvati da se slika sa prolaznicima, samo ponekad kaže: ček da stavim naočare da ne budem totalno raspadnuta. Ona je toliko duhovita i zbija šale na svoj račun, da to ne možete da ne primijetite, pričaju radnice iz obližnje radnje.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu