Kultura

(FOTO) Nataša Poli skoro GOLA NA CRVENOM TEPIHU: Čuvena Ruskinja u Kanu pojavila se u nevjerovatno oskudnoj kreaciji ispod koje se sve vidi

Kanski festival je u punom jeku, a sinoćna premijera filma "Emilia Perez" okupila je ogroman broj holivudskih zvijezda i slavnih ljepotica.

Nataša Poli
FOTO: PASCAL LE SEGRETAIN / POOL/EPA

 Iako crveni tepih ove prestižne manifestacije podrazumijeva vrhunsku eleganciju i raskoš, s vremena na vrijeme neka od dama riješi da se ogluši o ovo pravilo i da prednost golišavim kreacijama.

Tako je sinoć Kanski festival obilježila slavna manekenka Nataša Poli, pojavivši se u skandaloznom izdanju koje nije moglo da prođe nezapaženo.

FOTO: SEBASTIEN NOGIER/EPA
FOTO: SEBASTIEN NOGIER/EPA
FOTO: SEBASTIEN NOGIER/EPA
FOTO: SEBASTIEN NOGIER/EPA

Naime, ova 38-godišnjakinja izabrala je nevjerovatno oskudnu kreaciju, za koju je svakako trebalo i samopouzdanja i odvažnosti, ali i spremnosti da vas radoznali pogledi prate čitavo veče. No, čuvena Ruskinja navikla je da bude u centru pažnje.

Nataša je uskočila u asimetričnu kreaciju od crnog, prozirnog tila ispod koje se nazire seksi korset-bodi koji je malo toga ostavio mašti na volju. Bodi ima toliko minijaturni donji dio, da je intimna zona ove manekenke bila polovično ogoljena, dok ga sa zadnje strane krasi tanga koja je takođe otkrila veći dio zadnjice, piše Žena Blic.

Pročitajte još

Atraktivna Ruskinja znala je da će ova haljina izazvati pometnju, pa je ostatak njenog izdanja bio prilično minimalistički.

FOTO: SEBASTIEN NOGIER/EPA
FOTO: SEBASTIEN NOGIER/EPA

Zaokružila ga je crnim, kožnim natikačama i srebrnim nakitom, te nenametljivom šminkom i niskim, zalizanim repom.

Nataša je, inače, godinama bila poznata kao zakleta plavuša, ali je sada riješila da napravi zaokret u imidžu o pređe u tabor brineta.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu