Zabava

(FOTO) "Navijam da nađe MLAĐEG DEČKA" Dragana Mirković nakon razvoda dobila savjet od koleginice

Mia Borisavljević posavjetovala je koleginicu Dragana Mirković, koja se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka, da nađe mlađeg partnera.

Dragana Mirković
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Naime, Mia Borisavljević (40), koja se 2022. godine udala za kolegu Bojana Grujića (38), sa kojim ima dvije kćerke.

Mia je prokomentarisala razvode svojih kolega Harisa Džinovića i Dragane Mirković, koji su iznenadili, ali i veoma zaintrigirali javnost.

Pročitajte još

– Mislim da je Dragani definitivno potreban mlađi muškarac. Navijam da nađe mlađeg dečka. Moj suprug je mlađi od mene dvije godine i odlično nam ide u braku. Kada je Haris u pitanju, ne poznajem ga, pa ne znam ni kakva bi mu žena odgovarala. Možda nekad i nije loše biti malo sam, ne postoji recept za uspješnu vezu ili brak, pogotovo u današnje vrijeme – izjavila je atraktivna pjevačica i istakla da nikada nije razmišljala o razvodu niti osjetila da neka žena pokušava da joj ugrozi brak sa Grujićem.

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RINGIER
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RINGIER

– Nisam nikada razmišljala o razvodu, ali nikad se ne zna. Ne treba živjeti sa takvim mislima, nemojte mi ubacivati rovce u glavu jer o tome ne razmišljam. Ne bih se sada razvodila jer ne bih bila u centru pažnje. Šalim se, naravno, niko ne ulazi u brak sa ciljem da se razvede. Mislim da je ova tema zanimljiva medijima u nedostatku boljih. Mnogima su propali razvodi i nisu privukli pažnju kakvu su očekivali. Ukoliko se ja budem razvodila, angažovaću PR-a kako bismo što bolje to plasirali. Svaki kraj je novi početak, a za prošlošću ne treba plakati – zaključila je Mia, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu