Zabava

(FOTO) "NE ŽELIM DA BUDEM BOGATA, A NESREĆNA" Ovo je lista najbogatijih pjevača na estradi

Balkanske zvijezde Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Zdravko Čolić i Dragana Mirković su najbogatije muzičke zvijezde u Srbiji.

(FOTO) "NE ŽELIM DA BUDEM BOGATA, A NESREĆNA" Ovo je lista najbogatijih pjevača na estradi
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Naime, Dragana Mirković se razvela od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka, a njeno bogatstvo se procjenjuje na 100 miliona evra. Pored nekretnina Dragana ima i televiziju DM sat.

Dragana Mirković
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Ja biram sve drugo samo da ne budem bogata a nesrećna. To nikome ne želim. Ljudi griješe kada misle da je bogatstvo sigurnost za sreću.

Pročitajte još

Vicešampionka na ovoj listi je Lepa Brena sa 80 miliona evra.

Lepa Brena
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Pored nekretnina u Majamiju, Monte Karlu i Beogradu, posjeduje i jahtu usidrenu u Crnoj Gori.

Do prije nekoliko godina bila je i vlasnik Grand produkcije.

svetlana ceca raznatovic
FOTO: BLICTV/RINGIER

Bogatstvo Cece Ražnatović procjenjuje se na 40 miliona evra, pišu domaći mediji. Jedna od najplaćenijih pjevačica ima nekretnine u Beogradu i Kipru, a koncert na Ušću je na svjetskoj listi najposjećenijih.

– Sve sama sebi mogu da priuštim, ne treba mi muškarac da bi me finansirao. Meni treba neko da mi pokaže iskreno osjećanje, pažnju i ljubav.

Zdravko Čolić
FOTO: ZORAN LONAČEVIĆ / RINGIER

Zdravko Čolić važi za jednog od najskupljih pjevača na Balkanu, a 2019. godine postavio je rekord sa 6 koncerata zaredom u Beogradskoj areni. Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 25 miliona evra.

– Poštovanje i čast smatram najvažnijim i to bih želio da prenesem na kćerke. Nije sve u parama i u bogatstvu – govorio je Čola svojevremeno, prenosi Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu