Zabava

(FOTO) NIKOLA ROKVIĆ KOD PATRIJARHA Plemeniti pjevač sa suprugom i kćerkom došao po blagoslov poslije hodočašća

Nakon mjesec dana hodočašća, gdje je pješačio od Beograda do ostrva Egine i na tom putu sakupljao novac koji je poklonio u humanitarne svrhe, Nikola Rokvić se vratio u Srbiju.

Nikola Rokvić s porodicom kod patrijarha
FOTO: PATRIJARH_PORFIRIJE/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Juče je, ovim povodom, patrijarh srpski Porfirije u zgradi Patrijaršije primio Nikolu i njegovu suprugu Bojanu, koji su došli da od prvojerarha SPC uzmu blagoslov i prenesu utiske sa hodočašća.

– Sa posebnom radošću primio sam danas u Patrijaršiji srpskoj našeg divnog i dobrog brata u Hristu Nikolu Rokvića, koji je u pratnji supruge Bojane, kćerke Angeline i najbližih saradnika, odmah po povratku u Beograd sa velikog i blagoslovenog hodočašća u manastir Svetog Nektarija na Egini, došao da uzme blagoslov i prenese utiske sa puta. Mnogo sam srećan da u našem narodu postoje pojedinci poput Nikole, koji svojim životom svjedoče besmrtne jevanđelske vrijednosti. Neka mu Vaskrsli Hristos podari, molitvama Svetog Nektarija Eginskog, svaki blagoslov, kako bi i dalje nastavio da sa svojom Fondacijom “Porodica” pomaže svima kojima je pomoć neophodna.

Crkva će uvijek propovedati čovjekoljublje i podražavati pregaoce koji su kao Nikola i njegova porodica, spremni da pretvaraju u besmrtna djela. Zato je naša molitva da svagda i svi neumorno tvorimo još mnogo dobrih i lijepih stvari na slavu Božiju, a na korist svim ljudima. Radujmo se! – napisao je patrijarh Porfirije u svojoj objavi na Instagramu.

Pročitajte još

Nikola je o svom hodočašću redovno izvještavao javnost preko svog Instagram naloga, a suma koju je sakupio je nevjerovatna.

– Prikupljeno je 39.355.221 dinara (657.115 KM) – stajalo je u Rokvićevoj objavi, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu