Zabava

(FOTO) "NIŠTA JOJ NE VRIJEDI SVA OVA PLASTIKA" Hurem LJUBI 18 godina MLAĐEG kolegu, hejteri joj poručili da izgleda kao da joj je sin

Merjem Uzerli, turska glumica koji su mnogi zavoljeli zvog uloge Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", vraća se glumi nakon pet godina.

Merjem Uzerli
FOTO: MATTHEW BAKER / POOL/EPA

Kako prenose turski mediji, Merjem igra glavnu ulogu u seriji “Ru”.

Kako se objašnjava, ona tumači ženu koja je nesrećna u svom braku i koja se zaljubljuje u muškarca koji je nekoliko godina mlađi od nje. Priča se vrti oko 38-godišnjeg Rajana i njegove supruge, sa kojom vodi restoran “Ru”.

Ozar, koji je 18 godina mlađi od lika koji tumači Merjem Uzerli se u nju zaljubljuje.

Iako su mnogi uzbuđeni što se Sultanija vraća na male ekrane, mnogi su je kritikovali i istakli da nije par sa mlađim kolegom i da se “unakazila operacijama”.

“Izgleda kao da je starija od njega 20-30 godina, kao da joj je sin”, “Ništa joj ne vrijedi sva ova plastika, prirodnije je ljepše”, glasili su neki od komentara.

Glumica je dugo u centru medijske pažnje i zbog transformacije svog izgleda. Kako mnogi kažu, ne na prirodan način. Merjem je, prema tim komentarima, imala estetsku korekciju usana, jagodica, odlazila na tretmane botoksa i vidno smršala.

Međutim, ništa od toga nije potvrđeno. Merjem je u pomenutoj seriji glumila od 2011. do 2013. a sapunica se emitovala još godinu dana, prenosi Žena Blic.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu