Zabava

(FOTO) OGROMNE GRUDI I GEJ ZASTAVA I U PRVOM PLANU Kija Kockar objavama zapalila mreže, pobjednica prve Zadruge ovako skreće pažnju

Pobjednica prve "Zadruge" Kristina Kija Kockar nedavno je proslavila 35. rođendan, a neke od njenih posljednjih objava na društvenim mrežama pokrenule su sijaset poruka.

Kija Kockar
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Kija se slikala sa lepezom u bojama LGBT zastave, te fotografiju okačila na Instagram.

Pročitajte još

U jednoj od njenih skorašnjih objava je vidimo u provokativnom izdanju, gdje su joj bujne grudi u prvom planu.

Kija Kockar sa gej zastavom
FOTO: KIJA KOCKAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kija izgleda nikad bolje, a dobila je mnoštvo komplimenata, kako to često bude slučaj kad je ona u pitanju.

Kija Kockar istakla bujne grudi
FOTO: KIJA KOCKAR/INSTAGRAM/SCREENSHOT

“Slaviću svaki dan kao da mi je rođendan”

Podsjetimo, Kija je krajem prošlog mjeseca na mrežama povodom rođendana napisala: – Hvala svima na prelijepim čestitkama kako uživo tako i pozivima i porukama. Jedino mi je žao što ne mogu da otvorim toliki broj poruka na Instagramu da se baš svima zahvalim. Znate i da ne volim da poziram za rođendan niti da pravim gala zabave i retko imam neke profi slike jer volim da uživam u trenutku i želim da ja budem srećna tog dana. Bio je mi je zaista prelijep dan. Nisam stigla da otputujem, kao što uvijek radim, zbog obaveza, ali naravno slaviću svaki dan kao da mi je rođendan, pa uskoro i na jedno lijepo duže putovanje! I da se sad osvrnem na svoj život i da me pitaju kakav je – ništa drugo osim da je EPIC! Svaki novi dan je nova avantura i drago mi je što je uvijek nepredvidljivo. Postigla sam i doživjela više nego sto sam i mislila, a tek sam počela, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu