Sudbine

(FOTO) Ovo je muž Aleksandre Tadić Cipke koji je PREMINUO OD INFARKTA: Pjevačica se prije 2 godine udala u tajnosti za 24 godine starijeg biznismena

Aleksandra Tadić Cipka ostala je udovica usljed iznenadne tragedije - njen muž Nebojša Jarin Stojićević umro je danas, 16. maja.

Aleksandra Tadić Cipka
FOTO: ALEKSANDRACIPKA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

On je preminuo u Šapcu od posljedica infarkta, a sa Cipkom je bio duže od decenije.

Tajno su se vjenčali prije manje od dvije godine, a kako saznaje Telegraf Nebojša je od nje bio stariji čak 24 godine.

Kako Grand saznaje, Nebojša Jaćimović poznatiji kao Jarin preminuo je od posljedica infarkta.

Jarin je iza sebe imao brak, a sa Cipkom je prethodnih 10 godina uživao u ljubavi koja je krunisana brakom prije samo dvije godine.

– Cipka je udata, ali svoj privatni život čuva od očiju javnosti. Nije bilo svadbe jer nisam vidjela sebe kao mladu. Na vjenčanju su bili samo kumovi i mi. Na svadbi sam navikla da budem samo pjevačica, ne i mlada. Mogu samo da kažem da sam svježe u braku – kazala je Cipka za Grand 2023. godine.

– Lijepo je u bračnom životu. Mi se volimo i poštujemo. Dugi niz godina smo zajedno i sve smo to sada krunisali brakom. Za sada je sve okej – izjavila je Aleksandra Tadić Cipka prije izvjesnog vremena.

Pročitajte još

Nebojša je ulagao u njenu karijeru i imala je njegovu maksimalnu podršku.

Nebojša je bio poznat u svom kraju, u Šapcu, kao bogati biznismen i vlasnik firme koja se bavi uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina.

Poslovao je kako u Srbiji, tako i u susjednim zemljama kao što su Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Makedonija, Rumunija, Mađarska pa i Italija.

Bio je i direktor javnog preduzeća “Infrastruktura” zaduženog za investicije grada Šapca.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu