Svijet

(FOTO) Ovo su kćerka i sin Brana Mićunovića, oboje u srećnim brakovima: Đorđe oženjen zgodnom ljepoticom, a Andrea u udata za pravog dasu

Crnogorski biznismen Branislav Brano Mićunović preminuo je juče.

Brano Mićunović, kćerka i sin
FOTO: INSTAGRAM / DRUSTVENE MREZE/SCREENSHOT/COMBO

Naime, Brano Mićunović ima kćerku i sina, koji su u srećnim brakovima, Đorđe Mićunović oženjen je zgodnom ljepoticom, dok je Andrea udata za pravog dasu.

Lijepa Zorana Mićunović, nekada Mandić, zavela je Đorđa Mićunovića, sina kontroverznog crnogorskog biznismena Brana Mićunovića, a 2017. godine svoju vezu su krunisali brakom u najluksuznijem hotelu na primorju, a iz ljubavi su dobili dvoje djece.

Ona svakodnevno na svom Instagram profilu pokazuje kako živi, oko nje je čist luksuz i bogatstvo, a najviše voli da putuje. Mnoge svojim izgledom ostavlja bez daha, piše Blic.

S druge strane Andrea se udala za Miloša Kustudića, a na spektakularnoj svadbi su pored državnog vrha Crne Gore prisustvovale i neke od najvećih estradnih zvijezda sa Balkana.

Aca Lukas otkrio detalje poznanstva sa Branom Mićunovićem

– Pjevao sam Brani Mićunoviću, moćnom vladaru iz senke. U vrijeme izborne kampanje DPS nastupao sam u svim većim gradovima Crne Gore i bio dobro plaćen za to. Ljeta sam provodio na crnogorskom primorju i tad sam bio muzički gost na zabavama koje je uglavnom organizovao Milo Đukanović. Posebno je bilo veselo na jahtama. Na te zabave su retko dolazili drugi viđeniji crnogorski političari. Momir Bulatović nikada nije bio na tim žurkama. Kad prođe ljeto i vratim se u Beograd povremeno sam odlazio u Podgoricu avionom. Ali avionom crnogorske vlade. Dođu po mene, otpjevam svoje i vrate me njihovim avionom – piše u Lukasovoj knjizi “Ovo sam ja”.

Brano Mićunović rođen je 1953. godine u Nikšiću, a u mladosti je trenirao boks i bio pripadnik elitne 63. padobranske brigade nekadašnje JNA.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu