Zabava

(FOTO) POKAZALA VRELO TIJELO Vesna Đogani u 46. godini objavila privatni snimak koji ostavlja bez daha

Vesna Đogani trenutno uživa na ljetovanju u Crnoj Gori, a pjevačica na svom Instagram profilu redovno dijeli fotografije iz privatnog života.

Vesna Đogani
FOTO: DJOGANIVESNA / INSTAGRAM

Već je dobro poznato da je Vesna Đogani jedna od najzgodnijih na estradi, a sad je pjevačica u bikiniju istakla savršeno ravan, zategnut stomak, struk, vitke noge i grudi, te ostavila mnoge bez teksta.

Vesna Đogani
FOTO: DJOGANIVESNA / INSTAGRAM

Ono što je svima zanimljivo jeste da Vesna ima 46 godina, a uopšte tako ne izgleda, pa su se ređali komentari kako je kao tinejdžerka i da je prava bomba.

Pročitajte još

Sa Đoletom nikad nije stala pred oltar

Inače, Đole i Vesna su u braku više od 20 godina, ali nikada nisu stali pred oltar.

– Mi se još nismo vjenčali. Jednom sam se oženio i razveo se. Sad se plašim da se opet ne razvedem. Ovako nam je lepo, preko 20 godina, a sa Slađom sam bio 10. Što se imovine tiče, da kažem javno da sve ostavljam njoj – rekao je Đole, a Vesna se nadovezala:

– Meni je isto dobro ovako. Ne bih ništa menjala – poručila je Vesna u Premijeri.

Podsjetimo, Vesna Đogani nedavno je otkrila da li je nekada reklamirala neki proizvod koji nije probala.

– Jako sam birala šta ću da reklamiram, odbila sam sve kladionice koje su mi nudile ogroman novac. S obzirom da sam roditelj i da vodim zdrav život, to mi nije bio prioritet. Nudili su mi mnogo para, ali rekla sam ne. Nije mi bilo teško da odbijem, nije bilo sekunde razmišljanja, imam ja dovoljno. Ako do sad nisam stekla, onda stvarno… Bilo bi stvarno bezobrazno da tako nešto uradim – rekla je Vesna za Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu