Hronika

“Svi smo je voljeli jer je i ona bila takva, prirodna i druželjubiva” Porodica i prijatelji na vječni počinak ispratili Anu koja je život izgubila na užasan način u svom stanu

Veliki broj građana Paraćina oprostio se danas od svoje sugrađanke Ane Stojanović, žrtve eksplozije plina u svom stanu u Ulici majora Gavrilovića broj 9, koja je unesrećila njenu porodicu i još 22 domaćinstva, koliko ih je, u ovom trenutku, bez svog krova nad glavom.

Ana Stojanović smrtovnica
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Od omiljene drugarice, koja je preminula od posljedica povreda ne stigavši do paraćinske bolnice, danas su se oprostili ne samo roditelji i najbliža porodica, već i drugovi iz detinjstva, prijatelji, kolege sa posla….

Ona je bila jedinica i godinama je bila posvećena crkvi, bila je član Hora „Sveti Georgije“ pri paraćinskom hramu Svete Trojice. Poslednjih godina u kobnom stanu, u kom je poginula, živjela je sama, a nasljedila ga je od bake koja joj ga je prepisala, piše Kurir.

Ana S., žena koja je stradala u eksploziji plinske boce
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Pročitajte još

– U zgradi smo je svi voleli jer je i ona bila takva, prirodna, druželjubiva. Hranila je i životinje ispred zgrade uvijek kad ima vremena. Kakav užasan kraj je doživjela, nezamisliva tragedija. Ne zna kako će se njen roditelji od ovog šoka ikada oporaviti – priča komšinica iz zgrade preko puta.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije