Zabava

(FOTO) PREVARIO DJEVOJKU 92 PUTA Poznati fudbaler muvao Teodoru Džehverović, kada je vidjela poruku zamalo pala u nesvijest

Pojedini svjetski fudbaleri su bili dio afera zbog nevjerstva, a jedan je čak i muvao našu poznatnu pjevačicu Teodoru Džehverović.

Teodora Džehverović
FOTO: A. ALEKSOV / RINGIE

U pitanju je slavni fudbaler Nejmar koji je uplovio u mirnu luku sa djevojkom Brunom Bjankardi, naročito nakon što mu je rodila dijete, međutim par je ipak raskinuo.

Iako su imali uspone i padove, činilo se da će se izboriti s problemima koji su ih pratili, ali je onda list Koreio Braziliense objavio nevjerovatan podatak da je fudbaler prevario djevojku čak 92 puta.

Pročitajte još

Podsjetimo, Nejmar je našoj pevačici Teodori Džehverović prošlog decembra odgovorio na stori u vrijeme kada je bio sa Brunom.

Ono što je sve šokiralo, pa i samu pjevačicu, jeste poruka koju je dobila od slavnog fudbalera Nejmara, koji joj je poslao emotikon aplauz.

Teodora Džehverović
FOTO: A. ALEKSOV / RINGIE

Srećna Nova godina svima! Idem da padnem u nesvijest – napisala je Džehverovićeva uz objavu.

Nejmar je navodno prevario svoju partnerku i dok je bio na zabavi u subotu 28. oktobra i u nedjelju 29. oktobra u svojoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Žaneira.

Poslije toga Bruna je odlučila da se konačno rastanu, piše Blic.

Naime, ona je izbrisala sve fotografije svog vjerenika na Instagramu, sem onih na kojima su zajedno sa bebom, i napisala: “Ne očekujte da će se osoba promijeniti ako ne vidi problem u onome što radi”.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu