Magazin

(FOTO) Prezgodni doktor Nenad plijenio pažnju u Kanu: Stekao je SVJETSKI UGLED I SLAVU i često je u društvu najvećih zvijezda

Eva Longorija je ove godine obilježila Kanski festival sekspilnim, vatrenim izdanjima, a ono koje je ostavilo najveći utisak ove godine zapravo nije nosila na crvenom tepihu, već na jednoj od mnogo proslava koje su se odvijale iza kulisa ove prestižne filmske smotre.

Eva Longoria i doktor Nenad
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Riječ je o gala događaju “Global Gift” koji je imao dobrotvorni karakter, a čiji je domaćin bila upravo holivudska zvijezda.

Eva Longorija je na ovoj proslavi ugostila veliki broj uticajnih poslovnih ljudi, ali i slavne kolege i koleginice, a jedan od gostiju bio je i slavni Srbin – doktor Nenad Josipović, u svjetskim krugovima poznatiji kao dr Leonard.

Dr Josipović je jedan od najgrađivanijih estetskih hirurga u Evropi, a poznat je po estetici “manje je više”, odnosno nevjerovatno dobrim rezultatima plastičnih operacija, a da se pritom tragovi istih ne vide na ženskom licu.

Pored toga što je stručnjak svjetskog renomea, ovaj mladi, markantni doktor je i veliki humanitarac, pa je na “Global Gift” proslavi dobio priznanje za svoj doprinos ovoj organizaciji, koja se bavi pomaganjem prikupljanjem pomoći za ugroženu djecu, žene i porodice.

Dr Leonard je za ovu priliku izabrao klasično, ali savršeno krojeno crno odjelo, a izdanje je zaokružio bijelom košuljom i kraljicom formalnih detalja – crnom leptir-mašnom. Još jednom je potvrdio da ne važi uzalud za jednog od najzgodnijih doktora na svijetu, te da ga ne porede tek tako sa Kristijanom Trojom, najpopularnijim fiktivnim plastičnom hirurgom iz popularne serije “Reži me”.

I sama Eva je na ovoj proslavi u okviru Kanskog festivala izgledala spektakularno; ona se opredijelila za “golu” haljinu ukrašenu srebrnim štraspom, koja je istakla njenu skladnu, sjajno oblikovanu figuru.

Dr Nenad Josipović je specijalizaciju za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju završio na Markus klinici. Osim rekonstrukcije, specijalizovao se i za promenu pola, transeksualne osobe, opekotine i hirurgiju ruke, ali se ipak odlučio za estetiku.

Kao stručnjak za plastičnu hirurgiju radio je u Frankfurtu do 2018. godine, a nakon toga karijeru nastavlja u privatnoj Rozenpark klinici u Darmštatu.

– Specijalizovao sam se za sve vrste operacija grudi, povećanje, smanjivanje, zatezanje, zatim oblikovanje tela liposukcijom, transfer masnog tkiva u grudi i zadnjicu, sve zahvate na licu, kao i oblikovanje lica hijaluronom i botoksom, prenosi Žena Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu