Zabava

(FOTO) "Prije gubljena nevinosti me vjerio" Misica (29) ljubi 40 GODINA STARIJEG, otkrila najintimnije detalje iz njihove veze

Mis Balkana i bivša učesnica "Parova", Ivana Mitrović, u vezi je sa 40 godina starijim Zoranom Buđićem Kobrom.

Ivana Mitrović i Zoran Buđić Kobra
FOTO: PETAR STOJANOVIĆ / RINGIER

Ivana Mitrović jednom prilikom ispričala je najintimnije detalje iz njihove veze.

– Dolazim iz rijalitija “Parovi”. Tamo sam upoznala Kobru, jer je on bio često gost u rijalitiju. Kada se stvorila situacija da se još bliže upoznamo, ja sam to iskoristila. Rekla sam mu: “Čekaj me kad izađem iz rijalitija, nemoj da me zaboraviš”. I nakon izlaska sam ga kontaktirala i odmah smo kliknuli i započeli zajednički život – priča Ivana i dodaje.

Ja sam bila djevica do svoje 25. godine. Kobra je stariji od mene 40 godina i 25 dana. Izašla sam iz rijalitija nevina, ali sam sa Kobrom prvi put probala intimne odnose – napominje Mitrovićeva.

– Došla je kod mene u stan da je fotografišem. Nisam imao pojma da će se sve to dogoditi – nadovezao se Kobra.

Sada imam 29 godina, tri i po godine smo zajedno, skoro četiri. Bila sam spremna i osjetila sam sigurnost da sa čovekom kao što je Kobra otpočnem strast i počnem sa njim život. Međutim, prije gubljena nevinosti me je vjerio. Ja sam mu prva djevica, a on je meni vječan zauvijek. Nisam dozvoljava nikom da mi priđe. Ni komunikaciju sa momcima nisam imala – ponosno govori Ivana, piše Blic.

– Baba je starija od mene, za pravo čudo. U početku me je gledala čudno. A poslije su se toliko oslobodili, da znam sve tajne babe i djeda od Ivane – zaključio je Kobra i na kraju dodao da je Ivaninu ruku tražio od djeda.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu