Svijet

(FOTO) Princeza i nasmijana i zamišljena: Ovako je izgledao VELIKI POVRATAK KEJT MIDLTON

Toliko pitanja, nagađanja, iščekivanja, teorija, toliko interesovanja svjetske javnosti da bi se danas, 15.juna, Kejt Midlton vratila javnom životu.

Kejt Midlton
FOTO: TOLGA AKMEN/EPA

Taj povratak desio se na proslavi službenog rođendana britanskog kralja Čarlsa koji po tradiciji slavi dva rođendana, 14. novembra, kada je rođen, i svake druge subote u junu. Ko god da je brojao koliko princeze od Velsa nije bilo na javnim događajima, zabrojao se.

 A računica glasi: šest mjeseci odsustva od javnih događaja, tri mjeseca nakon saopštenja o dijagnozi raka i pet mjeseci nakon operacije u Londonu. Čekalo se i dočekalo. Slike podsjećaju na vremena pre boelsti Kejt Midlton, nastavlja se dalje, ali uz značajne promijene, diktirane njenim zdravstvenim stanjem pa će princeza od Velsa obavljati dužnosti u smanjenom obimu dok će ovog ljeta imati nekoliko angažmana.

Kejt Midlton
FOTO: TOLGA AKMEN/EPA
kejt princeza od velsa
FOTO: TOLGA AKMEN/EPA
kejt princeza od velsa
FOTO: TOLGA AKMEN/EPA
Kejt Midlton
FOTO: TOLGA AKMEN/EPA

Princeza od Velsa Kejt Midlton pojavila se danas sa djecom, princezom Šarlot i prinčevima Džordžom i Lujem. Viđeni su u službenom automobilu. Princ Vilijam učestvovao je paradi. Te slike gledala je cijela planeta. I te fotografije čekale su se mjesecima!

Kejt se zatim sa djecom kočijom uputila na rođendansku paradu a onda i na balkonu Bakingemske palate. Njen povratak pratila je kiša, koja nije omela svečanost kao ni želju velikog broja poštovalaca dinastije da prate događaj uživo. Okupljali su se i protivnici monarhije, a policijske snage trudile su se da sve protekne bez incidenata.

Kejt Midlton je na prvim slikama izgledala veoma ozbiljno kao i njena djeca. Šarlot i Luj nisu se viđali u javnosti šest mjeseci ne računajući rođednanske slike koje je objavila njihova mama. Kejt je upravo autor tih fotografija. I ne računajući sporan portret za Dan majki od 10. marta. Džordž je prije više nedjelja bio sa ocem Vilijamom na utakmici Aston Vile.

Pročitajte još

Kejt Midlton u svečanoj povorci

Kejt Midlton pojavila se zatim u svečanoj povorci sa svojom djecom Šarlot, Džoržem i Lujem, na rođendanskoj proslavi kralja Čarlsa III. Osmjehom na licu uputila se u Bakingemsku palatu. Princeza je na paradi bila u kočiji iza Čarlsa III i kraljice Kamile.

Kejt Midlton odabrala je za svoj današnji povratak u javnost sofisticirano elegantno izdanje kojim dominira bijela boja. Detalji poput ogromne mašne na gornjem dijelu haljine i bijeli elegantni šešir, jedan za drugim, dokazuju njeno modno umijeće. Ovo izdanje bi se svakako komentarisalo, a ima poseban značaj jer je vezano za njeno vraćanje javnom životu poslije višemjesečne pauze. Djeca princeze i princa od Velsa, Šarlot, Džordž i Luj, stigli su majkom kočijom na rođendansku paradu kralja Čarlsa III. Malena princeza ali i njena braća su modno usklađeni sa svojom mamom, prenosi Žena Blic.

Princeza od Velsa nosila je bijelu haljinu ravnog kroja. Model krasi ogromna mašna i detalji koji dodatno ističu struk. Šešir koji ovaj put krase tamni detalji, jeste neizostavan detalj stila ove istaknute članice britanskog dora. Bijele salonke čine haljinu još svečanijom, dok je torba koloritom usklađena sa detaljima na odjeći. Stajling u mornarskom stilu pravi odličnu modnu harmoniju sa izdanjem princeze Šarlot koja nosi prekrasnu teget haljinu sa belim detaljima i bijele cipele koje su vrhunac modne klasike kada je u pitanju dečja odeća. Kejt Midlton bila je u haljini modne kuće Jenny Packham. Princ Džordž pojavio se u dugačkom elegantnom odjelu, dok je mlađi Luj bio u sakou i bermudama kakve je ranije u javnosti nosio i njegov stariji brat. Kejt Midlton nije se odvajala od dece.Maleni Luj je priredio šou svojim ponašanjem.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu