Zabava

(FOTO) "ŠTA VAM JE, PA ZNATE SVOJU MAJKU" Dragana Mirković otkrila šta se dešava sa kćerkom i sinom

Dragana Mirković i Toni Bijelić odlučili su prije par mjeseci da stave tačku na svoj brak nakon više od dvije decenije.

Dragana Mirković
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Njihova djeca, sin Marko i ćerka Manuela, ostala su sa pjevačicom u Austriji, a Marko je iznenadio javnost kada je nedavno otpratio oca sa društvenih mreža.

Dragana je i ranije isticala da ima izuzetno prisan odnos sa djecom, te je otkrila kako oni brinu za nju čak i kada su odvojeni.

Pročitajte još

– Oni uživaju, ponosni su na mamu, što je prirodno i normalno. Jako su pažljivi, šalju mi poruke, pitaju me da li sam se umorila. Ja im kažem: “Djeco, šta vam je, pa znate svoju majku.” Mama je stijena. Nije sve uvijek lagano, ali ja sam ponosna na sebe kako izdržavam – rekla je svojevremeno pjevačica za Premijeru.

Marko Bijelić
FOTO: MARKO.VNM/INSTAGRAM7SCREENSHOT

Podsjetimo, Dragana je priznala da su se Toni i ona rastali još prije tri godine, te da sve vrijeme žive na različitim adresama, što je iznenadilo sve.

Toni je započeo novi život, te se uveliko piše da sa novom izabranicom živi u Njemačkoj, prenosi Blic.

Toni želio pomirenje

Iako su se 2021. godine rastali, Toni je Dragani na snimanje programa njihove televizije oko novogodišnjih praznika 2022. godine slao buket cvijeća sa specijalnom porukom.

– Volim te kao prvog dana – pisalo je u poruci, što je Dragana pred svima prokomentarisala:

– Jao, od Tonija! A od koga bi drugog… Samo on, nema ko drugi! Kao prvog dana, kaže… Dobro… On je prepun iznenađenja, definitivno, ovo nisam očekivala.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu