Zabava

(FOTO) SUSRET BEZ POZDRAVA Jelena Đoković zatekla se na istom mjestu gdje i njen nekadašnji dečko Gile

Sinoć su se u Beogradu na istom mjestu našli Jelena Đoković i njen nekadašnji partner Ivan Bjelica Gile koji je došao sa sadašnjom djevojkom, glumicom Hristinom Popović i njenom kćerkom Lučom.

Jelena Đoković Hristina Popović Gile
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Prva je crvenim tepihom prošetala Hristina u društvu izabranika i kćerke, kratko porazgovarala sa medijima, te se udaljila i u jednom kutku provodila vrijeme sa njima.

Tik pred početak filma, stigla je i Jelena Đoković, koja je ljubazno stala da se obrati medijima, pa ušla sa organizatorima u salu, pa se ne zna da li nije imala ni priliku da pozdravi glumicu i nekadašnjeg partnera ili to nije željela.

Pročitajte još

Ni Jelena, ni Ivan, se nikada nisu oglašavali na temu njihove nekadašnje ljubavi, jer je svako poslije toga izgradio svoj život.

Mediji, su ranije pisali da je u vrijeme dok se još prezivala Ristić, Jelena voljela tadašnjeg tenisera Ivana Bjelicu Gileta. Iako su bili kratko u vezi, njegovo ime je nastavilo da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport, prenosi Blic.

Pa je tako Ivan prije nekoliko godina počeo da se zabavlja sa glumicom Hristinom Popović. Hristina i Ivan o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog Instagram profila, no ipak do pomirenja je došlo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu