Hronika

(FOTO) U akciji "ESKADRON" uhapšeno 19 osoba: Pretresi na više lokacija, poznato šta je sve zaplijenjeno

U Banjaluci je uhapšeno 19 osoba u akciji „Eskadron“, a oduzeto je 900 grama bijelog praška nalik kokainu, oko 1.1 kilogram marihuane i 35.000 KM.

dovode uhapšene u Policijsku upravu Banjaluka
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Kako su naglasili u Policijskoj upravi Banjaluka, oduzeta je i oprema za pakovanje, više digitalnih vaga za precizno mjerenje i mobilnih telefona, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

FOTO: PU BANJALUKA
FOTO: PU BANJALUKA
FOTO: PU BANJALUKA
FOTO: PU BANJALUKA
FOTO: PU BANJALUKA
FOTO: PU BANJALUKA

– U okviru operativne akcije kodnog naziva “Еskadron” policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet, Specijalnom antiterorističkom jedinicom i Jedinicom žandarmerije MUP-a Republike Srpske danas su lišili 19 lica V.M., B.Đ., A.Ć., D.P., M.L., G.S., S.S., M.Ć., V.M. M.T., M.B., D.J., D.P., A.R., B.M., A.P., Z.V., Z.B. i M.R. svi iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pročitajte još

Izvršeni su pretresi na više lokacija na području grada Banjaluka, a na osnovu naredbi Okružnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Za dva lica koja su obuhvaćena ovom akcijom se intenzivno traga, dok se lice R.P. iz Banjaluke nalazi u pritvoru.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu