Banjaluka

(FOTO) U bojama rijetkih bolesti: Posebno osvjetljenje na Gradskoj upravi i Banskom dvoru, podrška gradonačelnika Stanivukovića

Dva najrepreuentativnija zdanja u Banjaluci, zgrade Gradske uprave i Banskog dvora, večeras su osvjetljene raznobojnim svjetlima, u znak podrške djeci oboljeloj od rijetkih bolesti.

(FOTO) U bojama rijetkih bolesti: Posebno osvjetljenje na Gradskoj upravi i Banskom dvoru, podrška gradonačelnika Stanivukovića
FOTO: GRAD BANJALUKA

Povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti porukom podrške se oglasio i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Pročitajte još

-Banski dvor i zgrada Gradske uprave večeras su u bojama rijetkih bolesti.Banjaluka želi da pošalje poruku da ima dušu, empatiju i da osobe sa rijektim bolestima nisu same poručio je Draško Stanivuković na svom Fejsbuk profilu.

Oni su naši heroji, a njihove porodice su istinski borci, jer rijetke bolesti utiču na sve, prije svega na porodice i prijatelje oboljelih, pa tako i na nas kao društvo u cjelini – napisao je Stanivuković.

Kako je naveo, upravo zbog toga, svakodnevno moramo da podižemo svijest o rijetkim bolestima.

– Punu podršku licima koja su oboljela od rijetkih bolesti i borbi za njihov bolji položaj Banjaluka je dala i kroz Plaketu „Sestre Gajić“ – naveo je Stanivuković.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije