Zabava

(FOTO) UDALA SE ZA HRVATSKOG MILIONERA Kćerka Mustafe Nadarevića ima neobično ime i prava je ljepotica, a ovako izgleda njen muž

Mustafa Nadarević, legendarni glumac, bio je otac troje djece. Njegova mlađa kćerka, Nana Nadarević, dijeli ljubavnu priču sa genijalcem Silvijem Pleštinom.

(FOTO) UDALA SE ZA HRVATSKOG MILIONERA Kćerka Mustafe Nadarevića ima neobično ime i prava je ljepotica, a ovako izgleda njen muž
FOTO: @RTSTVLICA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Mustafa Nadarević, cijenjeni glumac, ostavio je iza sebe troje djece. Njegova mlađa kćerka, Nana, koja radi kao PR velike kozmetičke kuće, u vezi je sa Silvijem Pleštinom, genijalcem koji je sa 19 godina osvojio kviz Ko želi biti milioner.

Nana Nadarević, kćerka Mustafe Nadarevića, radi kao PR velike kozmetičke kuće. Na Instagramu je prati 27 hiljada ljudi. Osim što je prirodna ljepotica, Nana plijeni svojim sjajnim stilom.

Silvije Pleština, partner Nane Nadarević, je genijalac koji je sa 19 godina osvojio kviz Ko želi biti milioner. Danas se bavi sastavljanjem pitanja za kvizove i digitalnim marketingom. Diplomirao je, kao i Nana, na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu, piše Blic.

Mustafa Nadarević je jednom prilikom rekao:

Budući da je moja najstarija kćerka moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu