Zabava

(FOTO) Voditelj se razveo od 25 godina mlađe, pa našao novu djevojku: Na pragu 7. decenije planira TREĆE VJENČANJE

Voditelj Zoran Pejić Peja nedavno se razveo od 25 godina mlađe supruge, a kako je otkrio, sada je ponovo srećan u ljubavi.

Zoran Pejić Peja
FOTO: ZORAN PEJIĆ PEJA/INSTAGRAM

Peja nije želio da otkrije identitet svoje nove djevojke jer je, kako kaže, sa javne scene.

– Ne mogu da otkrijem neke tajne zato što je javna ličnost, ne smijem da pričam. Lijepo bi bilo da ona to kaže, ne ja da kažem. Ja sam šmeker čitav život, nikada nisam pričao sa kim sam bio – rekao je voditelj i otkrio da li može da doći do trećeg braka.

– A što ne bi moglo?! Ja sam od onih koji uvijek vjeruju u ljubav. Treći, četvrti, sedmi put, nije nikakav problem. Ima mnogo muzičara koji su se ženili po 5- 6 puta, kao Ratko Čokolada. Ja ću da prestignem njega, ne brinite. Uvijek će biti iznenađenja – poručio je Peja.

Zoran Pejić Peja
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/ RINGIER

O razvodu

Peja, inače, poslije razvoda kaže da između Dragane i njega nema zle krvi, te da su se rastali kao pravi prijatelji i drugari uz kafu i da su i danas u dobrim odnosima.

Rastali smo se uz jednu kaficu, sjeli smo ujutru i svako je krenuo svojim životom. Ne zamjerite što je ovako javno govorim, ali da ne bih svima objašnjavao pojedinačno. Nema tu nikakvog prljavog veša, ničeg lošeg, rastali smo se kao veliki prijatelji i drugari – istakao je on. Njih dvoje su se vjenčali 2017. godine na Ibici, gdje su proveli i medeni mjesec. Nakon vjenčanja, Peja je Draganu častio silikonima, a ona njega novim zubima, piše Grand.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu