Zabava

(FOTO) ZAČEPILA USTA HEJTERIMA Anica Lazić objasnila zašto je u vezi sa 39 godina starijim Lazarom Ristovskim, pa objavom napravila pometnju na društvenim mrežama

Djevojka Lazara Ristovskog posljednjih mjesec, dva susreće se sa različitim oblicima osude što joj, izgleda, ne smeta mnogo.

Anica Lazić, Lazar Ristovski
FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT

Uvijek nasmijana, vrijedna, inteligentna i empatična ona preko Instagrama gotovo svakodnevno šalje pozitivnu poruku svima koji su različiti, drugačiji po bilo kom osnovu.

Za one koji, poput nje, vole starije partnere, ima posebne riječi koje se uglavnom svode na to da je ljubav ta koja pobjeđuje i da je sve ostalo manje važno.

FOTO: M.MITROVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: M.MITROVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO:  VLADIMIR ŠPORČIĆ/RINGIER
FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ/RINGIER

Svi su vjerovali da su snažne emocije ono što nju i kolegu veže, međutim, ispostavilo se da je njihov odnos daleko slojevitiji.

Pročitajte još

Šaljivim postom djevojka Lazara Ristovskog objasnila je da je ljubav sa 39 godina starijim partnerom zapravo želja mlade osobe da se skrasi, otpočne život pod istim krovom.

Ako želite da budete srećni, pronađite staru ženu od 1990. do 1999. i smirite se. Ti ljudi su umorni – podijelila je Anica sa “instagramerima”. Ispod je napisala: “Smiješno i pomalo istinito”, piše Blic.

Kako vam se dopada Aničin savjet i šta mislite kakva je reakcija bivše glumčeve supruge Danice Ristovski bila na ovo ako se uzme u obzir da ju je Lazar zbog mlađe izbacio iz života i iz porodičnog projekta.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije