Zabava

(FOTO) Zajedno surfuju na vodi: Dragana Mićalović uhvaćena sa MIŠIĆAVIM ADVOKATOM, ženama padaju vilice zbog njega

Nakon prekida romanse sa Stevanom Purićem, glumica Dragana Mićalović okrenula se poslu, porodici i prijateljima, a nedavno je kupila sebi i nekretninu.

Dragana Mićalović
FOTO: HIPOKAMPELEFENTOKAMELA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Dragana Mićalović sada je novim objavama privukla veliku pažnju, a u pitanju su bile slike sa mora, na kojima se vidi kako ona sa zgodnim i mišićavim muškarcem surfuje na vodi.

Naime, u pitanju je momak po imenu Uglješa Novak, sa kojim Dragana po svemu sudeći vježba surfovanje.

FOTO: HIPOKAMPELEFENTOKAMELA/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: HIPOKAMPELEFENTOKAMELA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– I tako već godinama, sada već ozbiljno uvježbani  – napisala je Dragana uz snimak koji je podijelila na svom profilu na Instagramu.

Pročitajte još

Osim toga, Dragana je i prošle godine objavljivala slike sa Ade Bojane, upravo sa Urošem, a tada, kao i sada svi su posumnjali da su njih dvoje u vezi, iako to glumica nikada nije potvrdila, a sada se mnogi ponovo pitaju da li između njih ima nečeg višeg od prijateljstva, piše Blic.

Ko je zgodni Uroš

Uglješin Instagram profil poslužio je kao riznica informacija o njemu, te se tako doznalo da je Uroš zapravo advokat.

On i brat rade u očevoj advokatskoj kancelariji osnovanoj još 1991. godine. Pored advokature Uglješa obožava ekstremne sportove, surfovanje, planinarenje, dok je istovremeno svjetski putnik , a uporedo je izuzetno pobožan a to su sve stavke koje je ga čine kompatibilnim sa dramskom umetnicom.

Da je momak za primjer svjedoči i to što ga je Draganina sestra Sloboda zapratila na Instagramu i često mu lajkuje objave.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu