Magazin

(FOTO) "Zašto se jednostavno ne skineš do kraja" Kejti Peri pojavila se u haljini koja VIŠE OTKRIVA NEGO ŠTO POKRIVA, komentari samo pljušte

Američka pjevačica Kejti Peri pojavila se na događaju u organizaciji Vogue World i čuvene modne urednice Ane Vintur u Parizu u crnoj goloj haljini koja više otkriva nego što pokriva.

(FOTO) "Zašto se jednostavno ne skineš do kraja" Kejti Peri pojavila se u haljini koja VIŠE OTKRIVA NEGO ŠTO POKRIVA, komentari samo pljušte
FOTO: PETER FOLEY/EPA

Kejti Peri je prošetala pistom u dijelu revije posvećenom borilačkim vještinama ‘80-tih u arhivskoj haljini japanskog brenda “Noir Kei Ninomiya”, a o ovoj neobičnoj kreaciji i pjevačici koja ju je ponijela na društvenim mrežama ne prestaje da se priča. I to u negativnom kontekstu.

Ova gola haljina u cijelom gornjem dijelu ima crne kožne latice koje jedva da prekrivaju njene gole grudi i intimne dijelove, ali se ispod rupica ipak sve naziralo.

U donjem dijelu kreacija je popločana crnim i prljavo roze cvijetovima. Pjevačica je uz nju ukombinovala crne štikle, dok je kosu zalizala.

Kreacija iz arhiva brenda Noir Kei Ninomiya je zaista visoka moda, ali modnim kritičarima širom svijeta i pjevačicinim fanovima se nimalo ne dopada. Fotografije se šeruju i na društvenoj mreži X i korisnici su zgroženi.

Čim je pjevačica objavila fotografije sa ovog događaja na Instagramu, uslijedile su salve kritika.

“Zašto se jednostavno ne skineš do kraja” glasio je jedan od komentara.

“Ovo je grozno”, dodao je drugi.

“Šta je ovo obukla ova žena?”, pita se treći korisnik.

“Kejti bi stvarno stavila bilo šta na sebe”, smatra jedna žena.

“Gole haljine mogu da izgledaju divno, ali ova nije takva”.

Ipak, bilo je onih i kojima je ona izgledala ‘savršeno’, a nekolicina ju je pohvalila zbog hrabrosti i samopouzdanja.

“Predivna si! Izgledaš poput modela”, napisao je jedan obožavatelj.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu