Zabava

(FOTO) "Znao sam da će mi uvijek progledati kroz prste" Dušan Vlahović otkrio koju diplomu ima, pa dodao da je UŽIVAO U ŠKOLI PUNOJ DJEVOJAKA

Fudbaler Dušan Vlahović koji trenutno sa reprezentacijom nastupa na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, može da se pohvali velikim uspjesima koje niže, a kako je jednom prilikom ispričao roditelji su ga uvijek učili da škola treba da mu bude prioritet.

Dušan Vlahović
FOTO: FSS/YOUTUBE SCREENSHOT

Bogu hvala, oko mene su uvijek bili ljudi koji mi nisu dali da umislim da sam bitan. Roditelji su me učili da, šta god da se desi, nema spuštanja glave, ali ni šepurenja.

– Čim pomisliš da si bogom dan zna se šta bude, a pad je uvijek bolan. Ne bih volio da to doživim. Moje iskustvo govori da se naporan rad isplati. Sve ostalo je do čovjeka, odnosno do onoga što je ponio iz kuće – rekao je Dušan Vlahović.

Pročitajte još

Iako su njegovi roditelji uvijek bili ponosni na njegove sportske uspjehe, bilo im je važno da se obrazuje.

Dušan Vlahović pokazuje prstom na navijača
FOTO: LIG SPORT/TWITTER/SCREENSHOT

– Majka je bila jasna: prvo škola, pa fudbal. Otac je imao više razumijevanja, ali je deklarativno bio uz majku, da ne bude – ona priča jedno, on drugo. Ipak, znao sam da će mi uvijek progledati kroz prste – rekao je, prenosi Blic.

Završio srednju medicinsku

– Moja mama, koja je medicinski radnik, posavjetovala me je da upišem medicinsku. Mada, zaista je bilo uživanje ići u školu koju uglavnom pohađaju devojke.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu