Zabava

GAGI ĐOGANI BEZ PREBIJENE PARE Bivša žena mu blokirala sve račune zbog alimentacije

Pjevačica Anabela Atijas tužila je bivšeg supruga Gagija Đoganija za sve neisplaćene alimentacije.

GAGI ĐOGANI BEZ PREBIJENE PARE Bivša žena mu blokirala sve račune zbog alimentacije
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE SCREENSHOT

Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primijeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao svojoj djeci. Nisam ranije dao jer nisam imao – napisao je Gagi na društvenim mrežama i dodao:

– U rijaliti sam ušao da bih obezbijedio taj novac. Čekao sam uplatu da bih proslijedio novac, ali suprotna strana, moja bivša supruga, na grub i brutalan način se aktivirala i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osjetio sam se kriminalcem jer mi je kartica blokirana – priznao je Đogani.

FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: ZADRUGA OFFICIAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Sa druge strane, Anabela kaže da joj je svega dosta i da je pravdu morala da potraži na sudu.

– Dva mjeseca, otkako se rijaliti završio, obavještava sve putem društvenih mreža i mene preko moje advokatice da će riješiti problem sa mnom i da ćemo se dogovoriti o isplati duga i cijele situacije. Međutim, nije davao nikakve konkretne znake da će vratiti novac koji je dužan, pa je došlo do ovoga – kaže Anabela za Alo.

– Htjela sam da se završi ljudski, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, ja još nisam primila nikakav novac, to nadležni rješavaju i pare vjerovatno tek treba da mi stignu – ispričala je pjevačica.