Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

GEJ AFERA MU JE UNIŠTILA KARIJERU Ovako danas izgleda jedan od najvećih zavodnika (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: printscreen Youtube

Britanski glumac Rupert Everet dugo je nosio titulu jednog od najpoželjnijih holivudskih glumaca, a predviđali su mu status novog Toma Kruza. Publiku je oduševio ulogom u filmu “Vjenčanje mog najboljeg prijatelja”, u kojem je igrao rame uz rame sa Džulijom Roberts, ipak, onda je njegova karijera krenula u suprotnom pravcu. Naime, on danas ima 60 godina i tek nedavno je priznao šta mu se zapravo desilo.

– Mislio sam da ću vladati svijetom, a na kraju mi je trebalo dugo da shvatim da svijet ne funkcioniše na način na koji sam ja mislio. Želio sam da postanem novi Tom Kruz i nisam pristajao na manje – rekao je glumac koji danas živi sa majkom, ne krijući da je ljut na sebe i sudbinu.

Ipak, on je itekako svjestan toga šta ga je koštalo karijere. Naime, on se 1989. godine javno deklarisao kao homoseksualac, što je dovelo do toga da je prestao dobijati ponude za holivudske filmove, te je glumio samo u evropski “umjetničkim” filmovima.

– Tih dana je bilo gotovo nemoguće biti gej u svijetu poznatih, posebno ukoliko si želio da dođeš do samog vrha. Dobio sam neke prilike, ali ne i drugu šansu – rekao je on.

(Azra)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO