Politika

“Generalni sekretar Predsjedništva BiH je građevinski inženjer” Čavić poručio opoziciji da ga NE VUČE ZA JEZIK

Meni ne može niko prodavati maglu. Više od 20 godina sam u političkom životu i na ovoj, i na onoj strani. Mogu vam sa 50 argumenata reći kako su birani ljudi na funcijama po prijedlogu SDS i PDP. Zato su licemjerne ovakve rasprave.

“Generalni sekretar Predsjedništva BiH je građevinski inženjer” Čavić poručio opoziciji da ga NE VUČE ZA JEZIK
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Tako je reagovao poslanik NDP u Narodnoj skupštini Srpske Dragan Čavić, odgovarajući na kritike opozicija, koja tvrdi da Nedeljko Ćorić nije kompetentan da bude ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske.

Pročitajte još

– Prvo pogledajte svoje dvorište. Neću da govorim o imenima, ako me ne povučete za jezik. Ali je činjenica da zbog političkih kompromisa često postoje neadekvatna rješenja, koja u tešku poziciju stavljaju one koji rukovode. To je specijalitet svake vlasti, na svakom nivou. Ko je danas generalni sekretar Predsjedništva BiH? Trebalo bi da bude pravnik, a koliko znam on je građevinski inženjer. On je iz PDP i predložio ga je i procedru proveo Mladen Ivanić. Neću više nikom da ćutim, zbog mira u kući – oštro je poručio Čavić.

Podsjećamo, generalni sekretar Predsjedništva BiH je Zoran Đerić, imenovan pred kraj mandata prošlog srpskog člana Predsjedništva Mladena Ivanića.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu